Colorno (PR)Via IV Novembre
CHIAMACI:0521 815864

HomeAlbo d’oro

ALBO D’ORO
1965-1966 III cat.
3° promosso in II cat.
1975/1976 III cat.
1° promosso in II cat.
1980/1981 II cat.
2° promosso in I cat.
1983/1984 I categoria
1° promosso in Promozione
1984/1985 Promozione
1° promosso in Interregionale
1988/1989 Interregionale
Vincitore Coppa Disciplina
1993/1994 Promozione
1° promosso in Eccellenza
1998/1999 Eccellenza
1° Coppa Italia Emilia Romagna
2008/2009 Promozione
1° promosso in Eccellenza
2017/2018 Promozione
1° promosso in Eccellenza
PRESIDENTI
BIACCHI AURELIO
dal 1950/1951 al 1963/1964
VASCO SACCANI
DON FERMO FANONI
dal 1964/1965 al 1965/1966
FELICE DE CRISTOFORO
1966/1967
EMILIO GELATI
1967/1968
IVANO FROLDI
dal 1968/1969 al 1970/1971
GUIDO ALLODI
dal 1971/1972 al 1972/1973
EMILIO GELATI
dal 1973/1974 al 1974/1975
BENITO CAVALLI
dal 1975/1976 al 1977/1978
LUCIANO CURTI
dal 1978/1979 al 1989/1990
RENATO GABELLI
dal 1990/1991 al 1999/2000
RENATO ROSA
dal 2000/2001 al 2002/2003
DAVIDE CANDIANI
dal 2003/2004 al2004/2005
DAVIDE FROLDI
dal 2005/2006 al 2007/2008
DAVIDE CANDIANI
2008/2009
DAVIDE FROLDI
dal 2009/2010 al 2010/2011
DAVIDE CANDIANI
dal 2011/2012 al 2013/2014
MAURO SACCANI
dal 2014/2015
DAL 1964 AL 1984
STAGIONE
CAT. POS.
1964-1965
3^ cat.: 4°
1965-1966
3^ cat. : 3°
1966-1967
2^ cat.: 9°
1967-1968
2^ cat.: 10°
1968-1969
2^ cat.: 13°
1969-1970
3^ cat.: 3°
1970-1971
3^ cat.: 9°
1971-1972
3^ cat.: 5°
1972-1973
3^ cat.: 3°
1973-1974
3^ cat.: 11°
1974-1975
3^ cat.: 2°
1975-1976
3^ cat.: 1°
1976-1977
2^ cat.: 8°
1977-1978
2^ cat.: 7°
1978-1979
2^ cat.: 2°
1979-1980
2^ cat.: 2°
1980-1981
2^ cat.: 2°
1981-1982
1^ cat.: 5°
1982-1983
1^ cat.: 5°
1983-1984
1^ cat.: 1°
DAL 1984 AL 2018
1984-1985
Promozione: 1°
1985-1986
Interregionale: 11°
1986-1987
Interregionale: 11°
1987-1988
Interregionale: 13°
1988-1989
Interregionale: 9°
1989-1990
Interregionale: 9°
1990-1991
Interregionale: 18°
1991-1992
Eccellenza: 5°
1992-1993
Eccellenza: 15°
1993-1994
Promozione: 1°
1994-1995
Eccellenza: 9°
1995-1996
Eccellenza: 4°
1996-1997
Eccellenza: 3°
1997-1998
Eccellenza: 3°
1998-1999
Eccellenza 7°
1999-2000
Eccellenza: 4°
2000-2001
Eccellenza 9°
2001-2002
Eccellenza 15°
2002-2003
Promozione: 5°
2003-2004
Promozione: 12°
2004-2005
Promozione: 13°
2005-2006
Promozione: 5°
2006-2007
Promozione: 4°
2007-2008
Promozione: 11°
2008-2009
Promozione: 1°
2009-2010
Eccellenza: 6°
2010-2011
Eccellenza: 7°
2011-2012
Eccellenza: 2°
2012-2013
Eccellenza: 10°
2013-2014
Eccellenza: 13°
2014-2015
Eccellenza: 9°
2015-2016
Eccellenza: 6°
2016-2017
Eccellenza: 15°
2017-2018
Promozione: 1°

VUOI ENTRARE A FAR PARTE DEL NOSTRO CLUB?

ACD COLORNO

Centro Sportivo Colorno Calcio
Via IV Novembre snc
43052 Colorno

Info point
0521815864
info@colornocalcio.com

INSTAGRAM

TWITTER

@bold_themes - 14 ore

Awesome design, clean code, advanced functionality for tour presentation and tour search. It's our new WordPress th…

@bold_themes - 4 mesi

STELLARIUM has just been published! It' a wp theme for horoscope, astrologists, astrology events and similar. Take…

@bold_themes - 4 mesi

WordPress 4.9.7 is available. If you have updated WP, you will notice that everything work fine with our themes. If…

POST RECENTI

All contents © copyright ACD Colorno. All rights reserved.